fbpx

Today's Lunch

Kello 11-15 Tii – Per


Today's Lunch

Kello 11-15 Tii – Per


Populära rätter

Populära rätter

Tabellreservation

Tabellreservation

What People Say

Nyheter och Evenemang

Nyheter och Evenemang

Birthday celebrations

Birthday celebrations

Nyligen firade Dhayaram Rajan sin födelsedag på Ravintola Masala. Han har nära anknytning till universitetet i Turku. Han roade sig under kvällen tillsammans med sina vänner från hela världen. Vi såg till att stället var reserverat privat för honom och hans vänner. Alla åt ljuvliga rätter och några åt mango lassi till efterrätt. Följ gärna kvällen här via länken:

Confirmation get-together

Confirmation get together

We had the pleasure of hosting a beautiful family and their friends.  The occasion was the confirmation of her daughter. Everyone enjoyed a wide variety of vegan, vegetarian and non-vegetarian foods which were spiced up according to their tastes. The meal finished with mango lassi and ice cream. There was a regular supply of ginger tea to keep everyone refreshed. In the words of one of the guests : “ thank you for a most excellent meal, and the chai was really, really good!”

Dhayaram Rajan's Birthday

Dhayaram Rajans' Birthday

Nyligen firade Dhayaram Rajan sin födelsedag på Ravintola Masala. Han har nära anknytning till universitetet i Turku. Han roade sig under kvällen tillsammans med sina vänner från hela världen. Vi såg till att stället var reserverat privat för honom och hans vänner. Alla åt ljuvliga rätter och några åt mango lassi till efterrätt. Följ gärna kvällen här via länken:

Bekräftelse träffas

Bekräftelse träffas

We had the pleasure of hosting a beautiful family and their friends.  The occasion was the confirmation of her daughter. Everyone enjoyed a wide variety of vegan, vegetarian and non-vegetarian foods which were spiced up according to their tastes. The meal finished with mango lassi and ice cream. There was a regular supply of ginger tea to keep everyone refreshed. In the words of one of the guests : “ thank you for a most excellent meal, and the chai was really, really good!”