Juhlat

Olipa kyseessä sitten syntymäpäivä, hääjuhla, valmistujaiset tai mikä tahansa tilaisuus, me huomioimme toiveesi ja teemme juhlastasi sellaisen kuin haluat. Tule juhlimaan meille!

Mitä tapahtuu

Ravintola Masala: Welcome to the house of spices!

Syntymäpäiväjuhlat

Dhayaram Rajan juhli syntymäpäiväänsä äskettäin Ravintola Masalassa. Hän tekee läheistä yhteistyötä Turun yliopiston kanssa. Hän nautti illastaan ystäviensä kanssa, jotka olivat tulleet juhlimaan hänen kanssaan useasta eri maasta. Me varasimme ravintolamme yksityiskäyttöön hänelle ja hänen ystävilleen. Juhlaseurue nautti herkullisista aterioista ja mangolassista jälkiruokana. Voit seurata iltaa tästä linkistä:

Avata

Ravintola Masala: Welcome to the house of spices!

Ripillepääsy juhla

Meillä oli kunnia isännöidä erään upean perheen tärkeää juhlapäivää. Kyseessä oli perheen tyttären rippijuhla, jota juhlittiin yhdessä suvun ja ystävien kera. Tarjolla oli erilaisia kasvis-, kana- ja karitsa- vaihtoehtoja maun mukaan maustettuina. Jälkiruokana tarjottiin mangolassia ja jäätelöä. Lisäksi
inkivääriteetä tarjottiin tasaisin väliajoin. Erään vieraan sanoin: “Kiitos erinomaisesta ateriasta. Chai oli todella, todella hyvää!”

Avata

Aukioloajat Ma-Pe 10.30-14.45. Tervetuloa lounaalle!
Katso valikko ja Tilaa
This is default text for notification bar