FAQ

You should come to Masala only if you want to eat fresh and tasty food prepared from scratch, enjoy a friendly and peaceful atmosphere with a subtle smell of spices in the dining hall or just relax under the sun on the terrace. 🙂

Ihmiset sanovat, että masalalla on!

Ihmiset taas sanovat masalassa. 😉

Liian monta! noin 30 yrttiä ja mausteita

Kyllä, kaikkialla ravintolassa on pääsy pyörätuolilla, mukaan lukien wc ja kaikki ruokailualue.

Voit tilata woltin tai foodoran kautta, jos haluat kotiinkuljetuksen. Mutta muista, että saat ilmaisen herkullisen valkosipuli tai peruna naan-leipä, jos tilaat puhelimitse ja tulet noutamaan ruokaa.

Voit maksaa joko kortillasi tai käteisellä ravintolassa. Hyväksymme myös verkkomaksut smartum-, eazybreak-, epassi- ja edenred-lounasseteleillä.

Kyllä, rakastamme vegaaniruokaa ja on se valikossa. Intialaisessa ruoassa on itse asiassa maukkaimpia ja terveellisiä vegaaniruokia.

Ravintolan edessä on ilmainen pysäköintipaikka. Muista laittaa kello.🕗

Kyllä, tietysti. Intialainen keittiö on paras keittiö kasvisruokien suhteen.

Voit tehdä varauksen verkkosivustomme kautta täyttämällä varauslomakkeen tiedot. Voit myös tehdä varauksen facebook-sivumme kautta tai soittaa meille numeroon 044 3548144. Lähetä meille sähköpostia napsauttamalla tätä ja kirjoita kaikki yksityiskohdat.

Kyllä, me teemme. Voimme tarjota sinulle ainutlaatuisen paikan ravintolassa tai jopa tarjota ruokaa valitsemassasi paikassa. Ota meihin yhteyttä verkkosivustomme, facebook in tai soittamalla 044 3548144 kautta

Kyllä, varmasti. Olemme loppujen lopuksi perheravintola.

Kyllä, me teemme. Haluaisimme sinun viettävän mukavaa aikaa täällä kanssamme.

Kyllä, varmasti. Jos salasanaa ei ole kirjoitettu jonnekin, kysy tarjoilijalta.

Kyllä, kaikki lihamme ovat halal-lihaa.

Ruoka-aineallergiat on merkitty elintarvikkeisiin. Jos et kuitenkaan ole vielä varma, ilmoita siitä meille vielä kerran. Parempi olla turvassa kuin pahoillani.

Aukioloajat Ma-Pe 10.30-14.45. Tervetuloa lounaalle!
Katso valikko ja Tilaa
This is default text for notification bar