Masala blog

Kermainen kanakeitto ja mausteinen kasviskanakeitto

Ravintola Masala alkukeitot ja naan leipä.jpg

Molemmat keitot ovat suuria ja niin täyttäviä, että pienempään nälkään nämä riittävät jopa ilman naan-leipää ja pientä täydennystä kaipaava tilaa normaalin tai täytetyn naan-leivän pariksi. Aiemmissa postauksissa olen kokeillut täytettyä perunanaanleipää sekä valkosipulinaanleipää, jotka ovat omiaan viimeistelemään aterian. Isoon nälkään ota keitto alkupalaksi ja kokeile vaikka Sekuwaa lampaan sisäfileestä, löydät sen Masalan À la carte -listalta!

Kermainen kanakeitto - Creamy Chicken Soup

Ravintola Masala Chicken Soup Kermainen Kanakeitto.jpg

Kanakeitossa on täyteläinen, silti raikas liemi, jonka tuoksussa on tuttua kanaviillokkia. Kokonaisuutena tämä perinteinen keitto on täyttävä ja maistuu kylmän keskellä. Viimeiset tipat kalastin vielä naan-leivällä. Hyvää!

Mausteinen kanakasviskeitto - Hot & Sour Chicken Soup


Ravintola Masala Spicy Chicken Soup.jpg

Omistaja Shivan suosikki on tulinen kanakeitto, jonka maku on huomattavan moniulotteinen. Kirkas liemi yhdistettynä paprikaan, inkivääriin ja valkosipuliin synnyttää väkevän, muttei liian tulisen lopputuloksen. Taatusti tulee täyteen ja kylmä pysyy loitolla pitkään.

Tervetuloa Ravintola Masalaan kokeilemaan lämmittävät keitot.


Twitter
Facebook