Masala blog

Friteeratut katkaravut, 2x Curry ja paistettu banaani

Naan.JPG
Alkupala: Shrimp Pakauda, friteerattuja katkarapupalloja.
Pääruoka: Fish Curry ja Lamb Curry, kalaa ja lammasta curry-kastikkeissaan.
Jälkiruoka: Fried Banana, friteerattua banaania, jäätelö ja kermavaahtoa.

Shrimp Pakauda.JPG
Jaamme alkupalaksi friteeratut katkarapupallot, Shrimp Pakaudan, joka tarjoillaan vihreän lisäkesalaatin ja dippikastikkeen kera. Salaatissa on tuoretta kurkkua ja salaattia, sekä pikkelöityä tomaattia, sipulia ja paprikaa. Kokonaisuus on viehättävästi hyvin yksinkertainen. Itse katkarapupallot ovat kokonaisia katkaravunpyrstöjä, jotka on upotettu kikhernejauhoihin, pyöritelty palloiksi ja friteerattu kokonaisina. Lopputulos on kuuma alkupala, joka lihaisuutensa ansiosta riittää hyvin jaettavaksi kahdelle.

Lamb Curry and Fish Curry.JPG
Naan and Lamb Curry.JPG
Pääruuat saapuvat naan-leipäkorin kanssa. Seurassa nimesimme omamme melko osuvasti Millenium Falconaaniksi. Saattaa olla, että olemme katselleet liikaa leffoja viimeaikoina.

Date Night Dinner.JPG
Fish Curryn ruodoton kuhafilee on erittäin pehmeää, kastike entisestään pyöristää makua. Lopputulos on viettelevän herkullinen. Kastikkeen maut tukevat vaalean kalan tekstuuria niin mukavasti, että olen erittäin tyytyväinen valintaani.

Annos on samanaikaisesti täyteläinen ja loppumaku raikas. Tästä tuli ensiyrittämällä melkeinpä Ravintola Masalan lempiruokani!

Lamb Curry.JPG
Lamb Curry on yhtälailla kaunis annos. Lammas on mureaa ja sen mietous tasapainottaa kastikkeen vahvaa makua.

Fried Banana desserts for both of us.JPG
Paistettu banaani on klassikkojälkiruoka parhaasta päästä, tasapainoisen makeutensa ansiosta se on hyvä lisä aterialle. Kuumat banaanit päällään jäätelöä ja kermavaahtoa saavat hymyn ainakin minun huulille. Niin hyvää!


Twitter
Facebook