Masala blog

Loppuvuoden lounaat ja lammascurry testissä

Lounaat Turku Ravintola Masala Lamb Curry.jpg

À la carten lisäksi Ravintola Masalassa on tarjolla lounas tiistaista torstaihin kello 11-15. Lounaaseen kuuluu aina keitto ja salaatti sekä naan-leipä. Tilasin lounaslistalta Lamb Curryn, joka pian kannettiinkin pöytään. Sesonkiin sopivaa lammasta on tarjolla lounalla vielä molempina viimeisinä lounaspäivinä 28.12. ja 29.12.

Lammascurry on perinteisen yksinkertainen annos raita-kastiketta, linssimuhennosta ja maistuvaa lammaskastiketta. Parasta lammas on kun sitä dippaa kurkkupohjaiseen jugurttikastikkeeseen! Annoksen lammas on mehevää, sopivan mausteista, muttei tulista. Sopii myös ensimmäiseksi kokeiluksi aasialaiseen keittiöön ja varsinkin joulukauteen. Reilu annos riisiä toimii aina lampaan kanssa, lisänä kun dippaa lounaaseen kuuluvaa naan-leipää kastikkeisiin, niin siinä on paketti kasassa. Kaavin lautasen puhtaaksi viimeisellä naan-leivänpalasella, nyt vielä juomaa digestiiviksi.

Turku Lounas Ravintola Masala Lamb Curry.jpg

Jos ehdit, niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan vaihtuvaa teetä. Itse maistoin haudutettua inkivääriteetä, mikä oli kyllä taas oikea päätös. Maha on sopivan täynnä, tästä on hyvä jatkaa päivää.


Lämmin lounas on tarjolla osoitteessa Brahenkatu 14, 20100 Turku. Klikkaa itsesi Masalan lounaslistaan.

Twitter
Facebook